Jyväs-Golfin junioritoiminta korona-tilanteessa

5.4.2020

Pandemia-aika on pistänyt jäihin käytännössä kaiken harrastustoiminnan niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Niinpä myös meillä Jyväs-Golfissa ollaan uuden asian edessä. Junioritoimikunta aloitti tulevan golfkauden suunnittelun jo marraskuussa 2019 ja kaudesta oli tulossa luvalla sanoen kaikkien aikojen junnugolfkausi! Hyvä golfkesä on edelleen mahdollinen, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi asioissa on edettävä maltilla ja harkiten. Ihmisten terveys kun menee tietenkin kaiken tekemisen edelle.

Tässä kuitenkin esimakua siitä, mitä tuleman pitää kun tilanne normalisoituu:

1. Olemme luoneet Jyväs-Golfiin junioripolun, jota alamme toteuttaa heti kun pandemia on selätetty. Siihen voi tutustua täällä.

2. Perinteiset kesäkuun juniorileirit on siirretty tänä vuonna pidettäväksi heinä-elokuun vaihteessa, jolloin tilanne on toivottavasti normalisoitunut. JG:n junnuleirit.

3. Tulemme järjestämään kesällä junioreiden hyväntekeväisyysviikonlopun, joka tulee pitämään sisällään monenlaista mukavaa golftekemistä koko perheelle JG:n harjoitusalueilla.

Tällä hetkellä Pro Tatu tarjoaa junioreille yksityistunteja ja kapteeni Kimmo alkaa vetämään toukokuussa pienryhmäharjoituksia junioreiden harrasteryhmille. Kaikissa opetuksissa noudatetaan THL:n ohjeistuksia hyvin tarkasti, jotta opetustilanteet ovat turvallisia. Uskotaan ja toivotaan, että tilanne on pian ohi ja pääsemme vielä nauttimaan normaaliolojen golfkesästä 2020! Siihen saakka noudatamme säntillisesti ohjeistuksia. Pidämme turvavälit suurina, ryhmäkoot pieninä ja mielen positiivisena!

Tatu Toivo

Junioripäällikkö