Tervetuloa aloittamaan golfharrastus!

Paras tapa golfin aloittamiseen on osallistua alkeiskurssille. Jyväs-Golfissa järjestämme yhden päivän (5h) pituisia alkeiskursseja. Kurssilta saa kattavan tietopaketin golfin harrastamisesta sekä golfammattilaisen vinkit oikeaoppiseen lyöntitekniikkaan. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa "golfkentän ajokortin" eli Green Cardin. 

Katso lisätiedot alta

Jyväs-Golfin alkeiskurssit

Alkeiskurssin kesto on 5h ja osallistujamäärä 4 - 9hlö. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta golfista osallistuaksesi kurssille.

Kurssin sisältö:

Ennen kurssia: Kaikille osallistujille toimitetaan ennakkomateriaalit, joiden avulla voi tutustua golfin perussääntöihin, golf-sanastoon ja lajikulttuuriin.

Kurssilla: Harjoitellaan opettajan johdolla kaikkia golfin peruslyöntejä kuten puttia, chippiä, bunkkerilyöntiä sekä rauta- ja puumailalyöntejä. Lisäksi pelataan harjoituskentällä ja käydään käytännössä läpi golfin tärkeimmät sääntö- ja etikettiasiat.

Kurssin jälkeen: Oppilailla on selvä käsitys siitä kuinka golfkentällä toimitaan ja miten omia pelitaitoja voi lähteä kehittämään. Golfin harrastaminen voi alkaa!

Hinnat Kurssi (sis. kurssi & green card) Starttipaketti (sis. kurssi, green card & JG:n jäsenyys)
Aikuiset 120€ 225€
Opiskelijat (synt. 1995 tai myöhemmin) 100€ 170€

Juniorit (synt. 2003 tai myöhemmin)

90€ 140€

Kurssipäivät kesä 2024

Ilmoittautuminen kursseille osoitteessa: toivogolf.fi/ajanvaraus

Ilmoittautumiset osoitteessa: toivogolf.fi/ajanvaraus

Lisätiedot:
Tatu Toivo
opetus@toivogolf.fi / 050 495 4616

Yhteistyössä: 

Wilson Staff